luni, 8 iunie 2009

Amintiri din copilărie (2)

De curînd, cineva care-și zice AdiTurbo a lansat un apel către cei care mai au surprize de la Turbo, Tipi-tip și alte astfel de produse care ne-au colorat copilăria; dorește să cumpere sau să facă schimb de dubluri. Întîi am zîmbit, apoi mi-am amintit cu cîtă pasiune le colecționam, așa că... i-am promis că le voi căuta. Din păcate, n-am găsit surprizele, dar această căutare mi-a dat ocazia să revăd colecțiile copilăriei mele: șervețele, cărți poștale ilustrate, felicitări...
Mulțumesc, Adi, pentru că mi-ai amintit de copilărie!
P.S. Dacă cineva mai are astfel de surprize, îl invit să le ofere spre schimb sau vînzare lui AdiTurbo pe LumeaeMică.

2 comentarii:

  1. Mi-ai trezit amintiri dureroase. Aveam si eu multe lucruri "de pret",dar cu multi ani in urma printr-o imprejurare nefericita le-am pierdut. Si azi imi pare rau dupa ele. Am avut grija insa ca baiatului meu sa nu i se intample la fel. Desi e om in toata firea, cu o fetita la randul lui, ii place sa umble prin acele mici ,dar importante "minuni".

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate că ar fi bine să-ţi îngrijeşti cumva rănile lăsate de acea împrejurare nefericită; în fond, fiecare sfîrşit nu este decît primul pas spre un nou început.
    Întîmplările nefericite sau simpla trecere a timpului fac să se piardă uneori lucruri dragi nouă, dar e loc mereu pentru ceva nou.
    Mi se pare frumos că i-ai sădit fiului tău plăcerea de a se bucura de micile "minuni" ale trecerii prin timp!

    RăspundețiȘtergere

Check out videos from Vama