marți, 3 ianuarie 2012

Casa Ticino-Predeal, un loc aparte

De Revelionul acesta am hotărît să mergem pe pîrtie, la Predeal. Hotărîre luată tîrziu, dar providențială într-un fel: am găsit cazare la Casa Ticino... chestie luată de pe net, cînd credeam că nu vom mai avea nicio șansă, habar nu aveam ce vom găsi acolo... am mai luat țepe de genul ăsta (vezi casa Yachi, din Vama Veche: http://confidentze.blogspot.com/2009/08/casa-yachi-teapa-la-vama-veche.html ).


Ce am găsit... nu sînt cuvinte suficient de expresive pentru a vă face să înțelegeți, de aceea vă invit să mergeți la Predeal, la Casa Ticino. Proprietarii, Nicoleta și Mihai, doi oameni extraordinari: primitori, prietenoși, oameni pe care nu poți să nu-i apreciezi, nu poți să nu-i respecți și- cu siguranță- nu poți să-i uiți. Vila, un loc confortabil, elegant, de bun-gust; nu are nimic din răceala hotelurilor sau a vilelor impersonale care oferă locuri de cazare: e un adevărat cămin, acolo m-am simțit în concediu și, în același timp, acasă. Petrecerea de Revelion oferită de gazde la întoarcerea de pe pîrtie... senzațională!


O să repet vorbe pe care deja le-am spus: eleganță, bun-gust, artă, căldură, confort, ospitalitate, prietenie, armonie, bună-dispoziție, generozitate... toate le găsiți la Casa Ticino în Predeal. Mergeți acolo să vă convingeți și adăugați la descrierea făcută de mine impresiile voastre!

9 comentarii:

  1. Esti prima persoana despre care aflu ca a avut un revelion frumos. Wow!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a mers bine! Cred ca sunt multe locuri in care te poti simti bine, dar sunt mediatizate numai cele care dau batai de cap.
    Un an bun, cu sanatate si cu impliniri pe toate planurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa aflu ca exista si locuri unde iti poti petrece zilele libere in mod placut si, mai ales, civilizat. Chiar mai mult decat atat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai un an la fel de bun si de frumos ca petrecerea de Revelion si ca familia gazda! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc pentru urările de bine !

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna voi pastra amintiri frumoase de de la Predeal si un surprinzator Revelion... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu știu cît de surprinzător pentru tine, că nu mi-ai povestit încă... De-ai ști cît de surprinzător pentru mine (nici eu nu ți-am detaliat. Încă.)! Dar e o întîmplare prea dragă și prea apropiată sufletului meu ca să o relatez pe blog ;)

      Ștergere
  7. Cat de departe este de partie? Se poate ajunge pe jos la partie? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Check out videos from Vama