miercuri, 24 februarie 2010

Alegeri... alegeri...

Cred că m-am născut sub zodia proastelor alegeri.

Taman ce preşedintele Băsescu zise că 99% dintre români sunt adepţi ai manelelor şi fix în aceeaşi zi eu eram la un concert Tudor Gheorghe.Am ales să fiu în ăilalţi 1%; ce să fac dacă prefer un artist care şi-a pus vocaţia în slujba poeziei româneşti pe care o cîntă şi o interpretează de mă face să mă cutremur de fiecare dată ?

Am ales să votez cu Antonescu, deşi eram sigură că nu are cum să cîştige în condiţiile României de azi. Şi am ales să-mi fac publică opţiunea, în ciuda faptului că e mult prea mult portocaliu în judeţul în care vieţuiesc, inclusiv în comuna mea.

Am ales să mă bucur că directoarea şcolii din sat a ajuns -în sfîrşit!- pe un post
de inspector şcolar, că- Doamne! de cînd îşi dorea asta! Am ales să mă bucur de reuşita ei, cînd -de fapt- îşi dorea să i se regrete plecarea şi să fie plînsă...

Chiar şi azi, de Dragobete, am ales...

5 comentarii:

  1. Maturizeaza-te si tu, nu mai inota impotriva curentului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce trist pentru fosta directoare: n-a fost jelita!
    Asa se intampla cand esti"prea cumsecade".

    Tu ai acum "o pila"! Ha, ha!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi suna asa de cunoscut!
    Si eu ma pricep sa fiu Gica-contra, si nu e bine deloc. Uneori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Halal sugestii dai, miki! Întâi să mă maturizez, apoi revii şi spui că aşa faci şi tu. E timpul să îţi urmezi propriile sugestii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce să zic de a fi sau a nu fi "jelit"... rămân la părerea mea: mai bine să se bucure sincer oamenii de succesele tale, decât să se prefacă trişti, bucurându-se de fapt că scapă de tine.

    RăspundețiȘtergere

Check out videos from Vama