duminică, 2 august 2009

Casa Yachi- ţeapă la Vama Veche

Iunie 2009 - îmi spun că anul acesta vreau să merg la Folk You; caut pe net cazare; aleg Casa Yachi pentru că îmi place modul în care se promovează (preţuri fixate/afişate pentru toată vara, fotografii...); fac rezervare on-line; îmi telefonează; confirm; trimit un avans, dau telefon, spun că am depus banii; totul e cum nu se poate mai bine !
Iulie 2009
  • duminică seara- primesc un telefon prin care sunt întrebată dacă am depus avansul şi când; caut chitanţa de la bancă, transmit datele; reconfirm opţiunea pentru cazare...
  • marţi- primesc un nou telefon prin care mi se spune că s-a rezolvat-nu se poate: scuze, explicaţii, o ţeavă spartă, camera e de nelocuit, dar mi-a făcut o lată rezervare, la un prieten, aceleaşi condiţii şi ceva în plus: aer condiţionat plus 20 roni pe noapte peste preţul discutat iniţial; accept, era deja târziu ca să mai caut altceva; telefonez la noul loc de cazare, confirm...
  • miercuri- primesc un alt telefon, de la noul loc de cazare; reconfirm...
  • joi- ajung şi iau în primire camera; sinistră, ca într-un spital de campanie; fără prosoape la baie, fără hârtie igienică măcar; 120 ron pe noapte; spun că nu accept, sun la Yachi; patronul e nervos, i se pare că îl deranjez prea mult şi că, oricum nu e problema lui (banii trimişi în avans erau încă la el); îmi spune că cer prea mult pentru Vama Veche; îi spun că cer doar o cameră decentă raportată la preţul cerut...

Pot să îmi imaginez ce s-a întâmplat: în iunie, potenţialii clienţi erau mană cerească, aşa că aparent, totul era bine. În iulie, în zilele de Folk You, preţurile au crescut brusc şi domnului Alex Chiriac, proprietar, nu i-a mai convenit să ne cazeze pe bani deveniţi puţini; aşa că... ne-a găsit alt loc, la alt preţ, mai actual, în condiţii mult sub standarde civilizate...

Nu vreau să influenţez pe nimeni dar, cazare la Yachi, în Vama Veche... nu cred că e cazul !!!

13 comentarii:

  1. Neseriozitatea e o trasatura definitorie a hotelierilor romani. Trebuie sa ai mare noroc sa beneficiezi de conditiile promise. De aceea pleaca romanii peste mari si tari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate! Pentru frumuseţea naturală a acestei ţări...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare ca exagerati.Ma numesc Alex Chiriac si in mare parte este adevarat ca s-a intamplat necazul cu teava si v-am inapoiat banii,dar infloriti pt ca asa sunt unii oameni.Am venit,v-am dat banii si daca celalalt proprietar nu avea conditiile pe care vi le doreati,trebuia sa va cazez intr-o camera plina de tevi sparte si atunci ati fi fost mai multumita.Pretul celuilalt proprietar nu e treaba mea.Eu v-am anuntat din timp dar nu am sa mai dau curs acestor replici de clienti vesnic nemultumiti. www.casayachi.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Casa yachi fara cuvinte-un patron cu aere..........conditii precare,groaznice pot spune...UN SFAT VA DAU...mai investiti macar minimum posibil,cazati-va macar la un hotel de 2 stele si luati exemplu.........ATAT NO COMMENT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drept la replica: Pentru a contracara un nemultumit, trebuie sa multumesti 1000 de persoane!

      Salut,

      Sunt Chiriac Alex si as dori sa multumesc tuturor pentru parerile pro si contra. Va invit sa vizualizati Pensiunea Casa Yachi in 2013.

      Am sa atasez acestui ecou poze din 2013, poze care reflecta imbunatatiri continue in ceea ce priveste pensiunea Casa Yachi.

      Asa cum fiecare are o parere personala intr-o anumita privinta nu voi incerca sa va conving prin a demonta spusele celor carora nu le-a placut si am sa folosesc sintagma ”Pentru a contracara un nemultumit, trebuie sa multumesti 1000 de persoane!”

      Din pacate cei multumiti nu isi scriu parerile iar cu aceasta ocazie am sa ii rog pe toti care au posibilitatea si timpul necesar sa isi exprime opiniile pro sau contra.

      Va invitam la Pensiunea Casa Yachi din Vama Veche unde cu siguranta veti avea ocazia sa va schimbati parerea creata probabil de acele review-uri negative.

      As dori sa va aduc la cunostinta cu un calcul simplu matematic la capacitatea de 33 de persoane stau pe vara intre 1000 si 2000 de turisti din care pe 5 dintre ei nu am putut sa-i multumim.

      Cu aceasta ocazie as dori sa le cer scuze personal pentru eventuala situatie neplacuta in care ei au considerat ca au fost pusi.

      Apelati cu incredere la serviciile noastre si nu veti regreta!

      Cu noi marea este mai aproape! casayachi.com

      Va multumesc!

      Cu stima,

      Chiriac Alex

      www.casayachi.com

      Ștergere
    2. Total de acord cu autorul acestui articol.
      In 2013 lucurile totusi au evoluat.
      Exista hartie igeninica la casa yaki.

      Nu exista in schimb prosoape, apa calda, camera aerisita...

      Aaaa pretul in 2013 este dublu.

      Asadar, daca vreti sa luati teapa va invit sa va cazati acolo.

      Pentru alte experiente vizualizati :

      http://www.tripadvisor.com.au/Search?q=casa+yachi&sub-search=SEARCH&geo=635882&pid=3826&returnTo=http%253A__2F____2F__www__2E__tripadvisor__2E__com__2E__au__2F__RestaurantsNear__2D__g635882__2D__d596285__2D__Iaki__5F__Hotel__2D__Mamaia__5F__Constanta__5F__County__5F__Southeast__5F__Romania__2E__html

      Ștergere
  5. In viata mea nu mai calc acolo

    RăspundețiȘtergere
  6. locul este oribil:plin de soareci, gandaci, egrasie si mirosuri neplacute. curatenie cred ca nu s-a facut niciodata pt ca am ridicat patul si nu va spun ce am gasit sub... mizerie,adidasi rupti , bidoane si tone de praf...lenjeriile nu au fost schimbate niciodata cred. baia oribila si cu un miros de nesuportat. cainele care isi face nevoile peste tot si deci automat mirosul din curte e de nerespirat. nu exista loc joaca sau alte lucruri care el spune ca le ofera. oribil oribil oribil. am avut o experienta cutremuratoare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca paranoia de care suferiți se trase de la alcoolul in cantitativ industriale pe are l-ați consumat de ati văzut atâtea lucruri :) paturile sunt zidite deci simplu nu se pot ridica :)) cum v-ați uitat sub el ? Mare e grădina ta doamne :) uitativa si pe cel mai mare site din lume de rezervari ce scriu CLIENTI reali care nu pot scrie decat daca au stat acolo cu rezervare reala prin ei nu ca aici anonimi :) http://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-casa-yachi.ro.html?aid=319855&label=pensiunea-casa-yachi-fPOC39xIc9IZ1aO1l6a1ngSM11846224397%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg&ws=&gclid=CL_ixJCPlsYCFbQatAodfUYAvQ&activeTab=htReviews

      Ștergere
    2. Confirm jegul care domneste in camera

      Ștergere
  7. Domnul Chiriac e prea guraliv pentru ce - scuzati expresia - cocalar este. Lasand la o parte ca ne-a intampinat la bustul gol cu maceta in mana, era si pilit. In fine, trec peste prima impresie. Apoi vine lovitura! Ce imi propune geniul financiar Chiriac? Sa anulez rezervarea facuta prin booking.com ca sa nu mai plateasca dumnealui comisionul. Apoi mi-a incasat cei 40EUR evident fara factura. De plata cu cardul evident nu poate fi vorba in jegopensiunea de la marginea satului. Sa mai adaug ca la un moment dat, seara, Chiriac al nostru a inceput sa se certe tare si suburban cu o tipa. Din discutii reiesea ca e sora lui careia nu voia sa ii deconteze o jumatate din ceea ce mostenisera de la parinti. De scandal au beneficiat audio si video toti locatarii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost anul trecut la Casa Yachi. In viata mea nu mai calc acolo. Partea buna acolo este linistea, gradina.
    Camera unde am fost primiti (cica receptie) un dezastru, multa mizerie, dezordine si urat mirositoare. Ar fi cazul sa schimbati nisipul la pisicute ca nu costa o avere.
    Camerele...nu am cuvinte, lenjerie curata, dar nu pretabila ptr hotel/motel. Televizorul nu mergea , paturi vechi, saltele de 10 ani (cu toata lauda ca se investeste anual), miros ranced in camera, baia mica cu robineti ruginiti de ff mult timp, wc-ul - am zis ca m-am intors in timp, nu cred ca e cazul sa mai continui.
    Nu am pretentii de Hotel Ritz in Vama Veche, dar macar un minim de confort si bun simt din partea patronului.
    In rest, atitudinea de smecheras a patronului este de 2 lei, laudaros, mincinos (ca el investeste anual in camere, ca este corect, ca emite facturi, etc).
    Invatati sa va intampinati clientii in mod civilizat nu la bustul gol, pana la urma incasati niste bani ptr care nu dati factura desi va laudati si oricat de cald ar fi am stat si la alte pensiuni unde domnii erau imbracati chiar si la costum.
    Profesional ar fi si ca discutiile domestice sa le aveti fie in alta parte sau mai incet, ca sa nu mai zic ca intr-o seara erau niste domni mai colorati cu care avand "afaceri" ati discutat mult prea aprins, ma mir cum de nu ati trecut la etapa urmatoare: violenta.
    Nu recomand sub nici o forma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... anonimi .... si .... mincinosi ,.... m-am saturat sa citesc mizeriile pe care le postati sum anonimat ... cititi comenturile dupa booking.com cel mai mare site din lume unde nu poti scrie decat daca esti client ..

      Ștergere

Check out videos from Vama